…Ήρθε πάλι η εποχή που τα λαμπάκια φωτίζουν τη νύχτα πιο πολύ απ’ το φεγγάρι.  Η εποχή που τρως λες και πρόκειται να πέσεις σε χειμερία νάρκη. Μια εποχή, ωστόσο, που επιβάλλεται να κακομάθεις τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου με δώρα και εκδηλώσεις αγάπης.

Είτε υποστηρίζεις, είτε αμφισβητείς, λοιπόν, τα Χριστουγέννα, αυτά έχουν καταφθάσει και καλά θα κάνεις να τα απολαύσεις όπως μπορείς. Ούτως ή άλλως, θα περάσουν πριν καν το καταλάβεις και μόλις σβήσουν τα φωτάκια και τελειώσουν τα γλέντια, θα αναρωτιέσαι γιατί όλα έγιναν πάλι πεζά.

Αυτή όμως η επιστροφή στη ρουτίνα κατά την άφιξη του 2018 θα βρει όλους μας πιο ξεκούραστους, πιο ανανεωμένους και με περισσότερη εμπνευση για δουλειά.

Όσον αφορά τους κινηματογραφιστές, δεν υπάρχουν διακοπές όπως και να ‘χει. Οι έννοιες καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα απλά αφορούν μια διαφορά στο φόντο των πλάνων. Κατά τ’ άλλα, κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα για λήψεις, μοντάζ και δημιουργία. Η δουλειά είναι ευτυχία και στην OnFilm ρέει άφθονη: Είτε πρόκειται για βαφτίσεις, είτε για γάμους, είτε για promotional trailers, κάθε εποχή είναι η κατάλληλη εποχή. Και είμαστε ευγνώμονες που κλείνουμε άλλη μια χρονιά με χαμόγελα ικανοποίησης και ευχαρίστησης από κάθε άνθρωπο που μας εμπιστεύθηκε τις προσωπικές του στιγμές.

Εύχομαι τα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους αυτό που επιθυμούν. Εμείς το έχουμε ήδη!